Vacature Tandarts

Vrijheid, flexibiliteit en uitdagende patiënten

Vacature Tandarts

Ben jij op zoek naar meer vrijheid/flexibiliteit en uitdagende patiënten? De Toskerij heeft plaats voor een zelfstandige tandarts.

Over ons

De Toskerij is een coöperatief samenwerkingsverband van mondzorgverleners in Friesland. Wij bieden mobiele zorg aan mensen die niet in staat zijn om naar ons toe te komen.

Competenties die zeker helpen

Binnen de coöperatie voeren de leden de werkzaamheden voor eigen risico en rekening uit. Wij hebben plaats voor een tandarts die

  • zelfstandig is en zelf de werkzaamheden uitvoert
  • alle benodigde registraties heeft
  • de gedachten achter onze coöperatie onderschrijft

Wij denken dat het zeker helpt als je

  • woont in het werkgebied
  • de Friese taal in ieder geval verstaat
  • out of the box kan denken
  • de kennis van andere mondzorgverleners ook op waarde schat
  • geen behoefte hebt aan hiërarchie

Interesse

Hopelijk hebben we je interesse gewekt. Er zullen vast nog vragen zijn. Daarvoor kun je vrijblijvend en natuurlijk vertrouwelijk contact opnemen met de secretaris van de coöperatie, Baukje de Jong op 06-46656671 of bdejong@toskerij.nl

Hoe een werkdag eruit kan zien

Voor vandaag heb je een redelijk efficiënte planning gemaakt. Je checkt voordat je vertrekt nog wel even of alle bijgevulde karren in de bus vaststaan. Daarna vertrek je naar de eerste patiënt die nog thuis woont. Tijdens de rit zie je hoe de lucht door de opkomende zon prachtig rood kleurt. Dit beloofd weer een mooie dag te worden. Terwijl je de mobiele behandelstoel uit de bus haalt doet de partner van je patiënt de deur al open. Hij biedt vriendelijk aan om de stoel alvast naar de woonkamer te rijden. Zijn vrouw wordt nog geholpen door de thuiszorg dus je hebt nog even tijd om de stoel op te zetten en je materiaal klaar te leggen. Ondertussen vraag je aan de partner hoe het gaat en of er nog veranderingen zijn. Wanneer de thuiszorg is vertrokken ben jij aan de beurt. Alles lijkt goed, maar mevrouw heeft ook een implantaat waar ze last van heeft. Je weet hier zelf ook wel het een en ander van, maar je laat hier liever door je tandtechnische collega naar kijken. Dat moet je straks niet vergeten in het patiëntensysteem te zetten. Na het opruimen van je materiaal en de stoel werk je de administratie bij. En op naar het volgende adres.

Het volgende adres is een zorginstelling. De 10 patiënten zitten op verschillende afdelingen dat worden weer genoeg meters. Maar je krijgt vandaag hulp van de assistente van je collega tandarts. Samen rollen jullie de verschillende karren uit de bus en in een treintje gaan jullie het gebouw binnen. Op papier leek de planning perfect. Helaas blijkt 1 patiënt vanochtend te zijn overleden. In overleg met het zorgpersoneel kan de volgorde worden aangepast zonder dat de activiteiten van de patiënten hier geen hinder van ondervinden.

Tijdens de pauze krijg je een telefoontje dat er ook een nieuwe aanmelding is. Het klonk als een spoedgeval, maar uit de 1e triage blijkt dat het kan wachten tot morgen. Je zit dan toch in die omgeving dus het past in de route van morgen. Bij de laatste patiënt komt in het systeem naar voren dat je collega mondhygiënist de 37 niet vertrouwd. Dat blijkt te kloppen, maar direct een extractie doen zal niet lukken. De patiënt zal dan in overleg met specialist ouderengeneeskunde eerst van de bloedverdunners af moeten. Dat neem je meteen mee in de verslaglegging. Na het inladen en zekeren van het materiaal gaat de assistente weer naar huis en jij gaat ook op huis aan. Thuisgekomen zet je je materiaal in de thermodesinfector en check je nog wel even de machtigingsaanvragen die je vorige week hebt gedaan. Gelukkig zijn ze allemaal goedgekeurd. Na deze drukke dag ga je tevreden in de tuin zitten met een kop thee en kijk je naar een lucht die rood gekleurd is door de ondergaande zon.

 

Solliciteer direct

Als je tot hier bent gekomen dan hebben we in ieder geval je interesse gewekt. Er zullen vast nog vragen zijn. Daarvoor kun je vrijblijvend en natuurlijk vertrouwelijk contact opnemen met de secretaris van de coöperatie, Baukje de Jong op 06-46656671 of bdejong@toskerij.nl.